Heidi Jansen

Haarwerken en Pruiken

contact

 

 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? 
U kunt mij van maandag tot en met zaterdag bereiken op
06-53 12 23 25 of via het
 contactformulier.
U kunt ook ’s avonds contact opnemen. 
Voor noodgevallen ben ik 7 dagen per week bereikbaar.

Tijdens het kennismakingsgesprek heeft u vaak allerlei vragen. Hier ga ik uitgebreid op in. Ook leg ik u graag uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van haarwerken. Denk daarbij aan het model, de kleur, het materiaal en soort haarwerk. Ik heb verschillende modellen pruiken en haarwerken, zodat u kunt ervaren hoe het eruit ziet en hoe het aanvoelt. Ook laat ik u een collectie mutsjes en sjaaltjes zien waarmee u kunt afwisselen. Als de afspraak bij u is, heb ik deze spullen uiteraard bij me. Een afspraak kan altijd binnen 5 dagen ingepland worden.


Als u ervoor kiest om door te gaan, maak ik een vervolgafspraak met u waarin ik een aantal bij uw wensen passende modellen en kleuren meeneem. Van hieruit gaan we samen de keuze bepalen.  Een definitieve pruik of haarwerk wordt altijd op uw hoofd in model geknipt, zodat we zo dicht mogelijk bij uw oorspronkelijke coupe komen. Tevens leg ik u uit hoe de pruik of het haarwerk gedragen kan worden.

Als u speciale wensen heeft voor een kapsel, neemt u dan gerust een foto mee. We kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.